Kategoriat
messut

Masiinamessut – koko perheen tapahtuma

Honkajoen masiinamessut oli joka toinen vuosi järjestetty yleisötapahtuma, jossa pääroolissa olivat monenlaiset koneet ja härvelit ammattilaisten raskaasta kalustosta puutarhurin apuvälineisiin.

Messujen teemoina 2017 olivat kiinteistöhuolto, kuljetus, maanrakennus, maatalous, metsä ja kotipihan viherrakentaminen sekä energiaratkaisut.

Tapahtumapaikkana oli Honkajoen Pesämäen Moottoriurheilukeskus, mikä mahdollisti myös erilaisten kisailujen kuten kartingin ja polkutraktorirallin järjestämisen.

Viimeiseen messupäivään 2017 kuului masiinahuutokauppa, jota meklaroi kukas muu kuin itse Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki yhdessä Helin Palsanmäen kanssa.

Vuosien varrella messuihin onkin kuulunut monipuolista ohjelmaa itse koneiden esittelyn lisäksi. Tapahtumassa on nähty muun muassa EU-vaalipaneeli ja maanrakennuskoneenkuljettamisen SM-kisat.

Toistaiseksi viimeisillä masiinamessuilla vuonna 2017 vieraili yli 9000 kävijää, näytteilleasettajia puolestaan oli yli 100.

Masiinamessut olivat myös osa Honkajoen kunnan 150-vuotisjuhlavuotta. Honkajoki on Manner-Suomen yritystihein kunta, ja maalaiskunta on profiloitunut yritteliäiden ihmisten paikkana.

Honkajoen Yrittäjät järjesti messujen yhteydessä keskustelupaneelin aiheesta ”Pienten kuntien tulevaisuus yli maakuntarajojen”. Keskustelijoina olivat Honkajoen ja naapurikuntien kunnanjohtajat.

1 vastaus aiheeseen “Masiinamessut – koko perheen tapahtuma”

Kommentit on suljettu.